CGI error

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> FastCGI/CGI
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lazna
-


Joined: 16 Aug 2015
Posts: 35

PostPosted: Sun Dec 22, 2019 12:29 pm    Post subject: CGI error Reply with quote

Utilizing batwrap.exe as a CGI interpret. Today I made typo in filename and linked script file does not exist, this (correctly) produce error. But error message is:

"PHP Wrapper Error, file 'yxz.cmd' does not exist. Aprelium technilogies 2003"

But I dont using PHP, I am utilizing CMD as a CGI scripts.
Back to top View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 979

PostPosted: Mon Dec 23, 2019 4:50 pm    Post subject: Re: CGI error Reply with quote

lazna wrote:
Utilizing batwrap.exe as a CGI interpret. Today I made typo in filename and linked script file does not exist, this (correctly) produce error. But error message is:

"PHP Wrapper Error, file 'yxz.cmd' does not exist. Aprelium technilogies 2003"

But I dont using PHP, I am utilizing CMD as a CGI scripts.


It's a typo in the BATWRAP executable error message. :) The wrong message has been there for almost 17 years!

It's probably time to release an updated version. :)
_________________
Follow @abyssws on Twitter
Subscribe to our newsletter
_________________
Forum Administrator
Aprelium - https://aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message
lazna
-


Joined: 16 Aug 2015
Posts: 35

PostPosted: Thu Jan 09, 2020 5:25 pm    Post subject: Re: CGI error Reply with quote

admin wrote:
lazna wrote:
Utilizing batwrap.exe as a CGI interpret. Today I made typo in filename and linked script file does not exist, this (correctly) produce error. But error message is:

"PHP Wrapper Error, file 'yxz.cmd' does not exist. Aprelium technilogies 2003"

But I dont using PHP, I am utilizing CMD as a CGI scripts.


It's a typo in the BATWRAP executable error message. :) The wrong message has been there for almost 17 years!

It's probably time to release an updated version. :)


It would be great. Using windows scripts as a CGI is just beautiful, if www.enhancedbatch.com is available ;-)
Back to top View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 979

PostPosted: Fri Jan 10, 2020 4:44 pm    Post subject: Re: CGI error Reply with quote

lazna wrote:
It would be great. Using windows scripts as a CGI is just beautiful, if www.enhancedbatch.com is available ;-)


Enhanced Batch looks like a really cool project! Worth following... Thank you for the reference.
_________________
Follow @abyssws on Twitter
Subscribe to our newsletter
_________________
Forum Administrator
Aprelium - https://aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> FastCGI/CGI All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group