display issues

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> General Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lanceb
-


Joined: 23 Mar 2012
Posts: 7

PostPosted: Fri Mar 23, 2012 8:49 pm    Post subject: display issues Reply with quote

Hi ive bin getting an odd issue all of a sudden, bin using ABS for some time but never had any issues like this.

I use FF as main browser wich ive bin doing for years but now i starting to get a blankpage with this text

Quote:
Corrupted Content Error

The page you are trying to view cannot be shown because an error in the data transmission was detected.

The page you are trying to view cannot be shown because an error in the data transmission was detected.Please contact the website owners to inform them of this problem.


I guess its a browser issue since that dont hapen when i check the site with IE

Wondering if this is hapening to anyone else, its anyoing cause atm i have to swap browsers everytime im checking the site
Back to top View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 933

PostPosted: Sat Mar 24, 2012 12:00 am    Post subject: Re: display issues Reply with quote

lanceb,

This is a bug which happens with FF when you use compression. Disable compression in Abyss Web Server and everything should be running fine.

This bug has been fixed in version 2.8 which will be released very soon.
_________________
Follow @abyssws on Twitter
Subscribe to our newsletter
_________________
Forum Administrator
Aprelium - https://aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message
lanceb
-


Joined: 23 Mar 2012
Posts: 7

PostPosted: Sat Mar 24, 2012 12:51 am    Post subject: Reply with quote

ok thnx, but its odd that it hapens now tho, bin using ff and aws for some time and its first time i see this hapen.
Back to top View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 933

PostPosted: Sat Mar 24, 2012 7:06 pm    Post subject: Reply with quote

lanceb wrote:
ok thnx, but its odd that it hapens now tho, bin using ff and aws for some time and its first time i see this hapen.


It only occurs with some versions of FF. That's why it went unnoticed for so long.
_________________
Follow @abyssws on Twitter
Subscribe to our newsletter
_________________
Forum Administrator
Aprelium - https://aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message
TRUSTAbyss
-


Joined: 29 Oct 2003
Posts: 3719
Location: USA, GA

PostPosted: Wed Mar 28, 2012 10:16 pm    Post subject: Reply with quote

I noticed this from SquidProxy and Firefox. I'm hoping it is finally solved.
_________________
Computer Programmer & Networking Specialist

Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> General Questions All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group