New CGI based proxy

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Powered by Abyss
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tom Chapman
-


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 933
Location: Australia

PostPosted: Thu Sep 21, 2006 11:19 am    Post subject: New CGI based proxy Reply with quote

My new CGI based proxy which needs some work. I lack the know how to code CGI.

http://www.chapstick92.com/wooh/

I'm guessing its terribley slow.. Is it?
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
AbyssUnderground
-


Joined: 31 Dec 2004
Posts: 3855

PostPosted: Thu Sep 21, 2006 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Error 404

Not Found

Powered by Abyss Web Server X2
© Aprelium Technologies - 2001-2006


Great start.
_________________
Andy (AbyssUnderground) (previously The Inquisitor)
www.abyssunderground.co.uk
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
Tom Chapman
-


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 933
Location: Australia

PostPosted: Thu Sep 21, 2006 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

0.0

80

I havn't touched anything since...

http://www.chapstick92.com/wooh/ works fine for me and at school only school won't let me use it as a proxy in specific.. don't ask..
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
AbyssUnderground
-


Joined: 31 Dec 2004
Posts: 3855

PostPosted: Thu Sep 21, 2006 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Still the same.


_________________
Andy (AbyssUnderground) (previously The Inquisitor)
www.abyssunderground.co.uk
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
cmxflash
-


Joined: 11 Dec 2004
Posts: 872

PostPosted: Thu Sep 21, 2006 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

Back to top View user's profile Send private message
olly86
-


Joined: 25 Apr 2003
Posts: 993
Location: Wiltshire, UK

PostPosted: Thu Sep 21, 2006 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

It was working earlier, now I just get 404; you must have taken it offline.
_________________
Olly
Back to top View user's profile Send private message
Tom Chapman
-


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 933
Location: Australia

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 1:16 am    Post subject: Reply with quote

http://www.chapstick92.com/80.JPG
http://www.chapstick92.com/80.jpg
http://www.chapstick92.com/80.HTML
http://www.chapstick92.com/80.html


80 80 80

Now.. Who still thinks I did something to the directory?

I think this is something to do with processing the file and maybe AWS is confused..


Last edited by Tom Chapman on Fri Sep 22, 2006 4:09 am; edited 3 times in total
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
loloyd
-


Joined: 03 Mar 2006
Posts: 435
Location: Philippines

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 4:02 am    Post subject: Reply with quote

The Error 404 page provided by Abyss seems to be working nicely :).
_________________

http://home.loloyd.com/ is online if the logo graphic at left is showing.
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
Tom Chapman
-


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 933
Location: Australia

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 4:04 am    Post subject: Reply with quote

ReRead my post please.
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
TRUSTAbyss
-


Joined: 29 Oct 2003
Posts: 3720
Location: USA, GA

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 4:21 am    Post subject: Reply with quote

Click the link to open it, you get a 404 error. Now click the Go button and it will
take you to the proxy page. Works in a weird way. lol

Do you have an Anti-Leech script causing this?
_________________
Computer Programmer & Networking Specialist

Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Tom Chapman
-


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 933
Location: Australia

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 4:23 am    Post subject: Reply with quote

It's not just the proxt though.. The only thing that doesn't do it is my blog.. Even static HTML pages are doing just not php..
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
AbyssUnderground
-


Joined: 31 Dec 2004
Posts: 3855

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 7:37 am    Post subject: Reply with quote

I bet its the anti-leeching causing it. Its blocking referrers but works with no referrers. I suggest you turn this off.
_________________
Andy (AbyssUnderground) (previously The Inquisitor)
www.abyssunderground.co.uk
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
Tom Chapman
-


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 933
Location: Australia

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 7:41 am    Post subject: Reply with quote

Right try again.. I've modified my settings.
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Thulemanden
-


Joined: 30 May 2006
Posts: 64
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sun Nov 19, 2006 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

Link is in 404 mode
_________________
Reformers are doomed to fail - http://83.92.35.50
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
AbyssUnderground
-


Joined: 31 Dec 2004
Posts: 3855

PostPosted: Sun Nov 19, 2006 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

Doesnt supprise me with his links. He can't keep a website for more than a few hours.
_________________
Andy (AbyssUnderground) (previously The Inquisitor)
www.abyssunderground.co.uk
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
Tom Chapman
-


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 933
Location: Australia

PostPosted: Sun Nov 19, 2006 10:05 pm    Post subject: Reply with quote

Thats almost always true Andy but my attempt failed and so its really his own fault for replying to and old topic.. -.-"
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
AbyssUnderground
-


Joined: 31 Dec 2004
Posts: 3855

PostPosted: Sun Nov 19, 2006 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

MrWiseOne wrote:
Thats almost always true Andy but my attempt failed and so its really his own fault for replying to and old topic.. -.-"


I think the reply to an old topic was because over half of the links posted in the PBA forum are dead and he was simply letting you know.

I attempt to keep all old links working if possible. Unfortunately it does take up valuable space and bandwidth eventually. It also starts making my htdocs dir look untidy. I like to be able to find files so I try to keep it clean.
_________________
Andy (AbyssUnderground) (previously The Inquisitor)
www.abyssunderground.co.uk
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
olly86
-


Joined: 25 Apr 2003
Posts: 993
Location: Wiltshire, UK

PostPosted: Mon Nov 20, 2006 12:25 am    Post subject: Reply with quote

AbyssUnderground wrote:
I attempt to keep all old links working if possible. Unfortunately it does take up valuable space and bandwidth eventually. It also starts making my htdocs dir look untidy. I like to be able to find files so I try to keep it clean.


With mine I just use a custom 404 error page, which checks an array, and if that URL is listed generates a 410 (gone) page instead.
_________________
Olly
Back to top View user's profile Send private message
Tom Chapman
-


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 933
Location: Australia

PostPosted: Mon Nov 20, 2006 7:14 am    Post subject: Reply with quote

'Posting this in acknowledgment of your replies! ;-)
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Powered by Abyss All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group