Can't view your website? Want a domain name? Look here!
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Networking Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 12:47 am    Post subject: Reply with quote

which section you wana see??

Setup
Wireless
Security
Access Restrictions
Applications & Gaming
Administration
or
Status
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
Anonymoose
-


Joined: 09 Sep 2003
Posts: 2192

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 12:50 am    Post subject: Reply with quote

http://www.linksys.com/support/top10faqs/wrt54g/Port%20forwarding%20or%20opening%20ports%20on%20the%20WRT54G.asp
Back to top View user's profile Send private message
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 12:53 am    Post subject: Reply with quote

Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
Anonymoose
-


Joined: 09 Sep 2003
Posts: 2192

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 12:58 am    Post subject: Reply with quote

Read the link I posted :/ It tells you exactly what to do. It's under Applications and Gaming. DDNS is dynamic DNS updates.
Back to top View user's profile Send private message
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 2:13 am    Post subject: Reply with quote

finally my site is working

but what is it for:

Under Construction
The site you were trying to reach does not currently have a default page. It may be in the process of being upgraded and configured.


--------------------------------------------------------------------------------

Please try this site again later. If you still experience the problem, try contacting the Web site administrator.


i've already configured my site's homepage in htdocs directry
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 2:14 am    Post subject: Reply with quote

here is my site:

http://24.188.25.102/
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 2:25 am    Post subject: Reply with quote

Dead for me...?
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 4:39 am    Post subject: Reply with quote

its working on my computers but the pplz say its not working on theirs computer

whats the problem guys

im on my computer since 3:00
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 4:43 am    Post subject: Reply with quote

My guess would be that your ISP blocks port 80. Change the port in Abyss to some random one, and then change the port that you forwarded in your router to the same one in Abyss. Then, type yourip:yourport to get your website.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 4:58 am    Post subject: Reply with quote

iNaNimAtE wrote:
My guess would be that your ISP blocks port 80. Change the port in Abyss to some random one, and then change the port that you forwarded in your router to the same one in Abyss. Then, type yourip:yourport to get your website.


but i didnt do anything like that
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 5:04 am    Post subject: Reply with quote

You didn't forward any ports? Well that's why it isn't working! We've told you to forward port 80 in your router--now read the posts above and do it.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 5:21 am    Post subject: Reply with quote

you mean in the application and gaming section

i did that

but i have a question

that asks for two ports (start and end)

what is that mean????
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 5:30 am    Post subject: Reply with quote

The start address is 80, and the end address is 80. If you want to forward ports 80 through 85, then you enter 80 to start and 85 to end.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 5:40 am    Post subject: Reply with quote

iNaNimAtE wrote:
The start address is 80, and the end address is 80. If you want to forward ports 80 through 85, then you enter 80 to start and 85 to end.

still not working

http://24.188.25.102:8085/
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 5:47 am    Post subject: Reply with quote

Change the Abyss port to 21208, and forward start 21208 and end 21208.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 9:12 pm    Post subject: Reply with quote

site doesnt show up

http://24.188.25.102:21208
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Tue Jun 15, 2004 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

Yes it does--you just changed the wrong port. When I go there, I see the prompt to access the Abyss Console. Change that port back to :9999, and go into the Abyss console and change it from port 80 to port 21208. Then, it will work.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 3:55 am    Post subject: Reply with quote

everything is perfect

but i am having a problem with mysql

any ideas?
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 4:31 am    Post subject: Reply with quote

Glad you finally fixed it. Now we can continue a discussion about MySQL in a different thread.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
rbad832654
-


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 5:55 am    Post subject: Asking for log in Reply with quote

Hi
I am getting the log in request after I followed all of the recomended operations above. I don't know where it is comming from I have loged in using the log in for the router The Abyss Web server and on and on. here is what I have
Windows XP Home
DSL Modem Vision Net
DLink Router model DI 604
Ip address 192.168.0.101
Sub Net Mask 255.255.255.0
Default Gateway 192.168.0.1
External IP 12.18.163.27

I put the external IP in my web browser (IE 6.) and then I get in a small window:

Connect to 12.18.163.27


Home gateway

User Name _______________
Password _______________



I Have no ideal where this is comming from

Help if you can

Thanks

Rbad832654
Back to top View user's profile Send private message
TRUSTAbyss
-


Joined: 29 Oct 2003
Posts: 3719
Location: USA, GA

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 6:20 am    Post subject: Reply with quote

This is from your routers setup page from what I understand other
users when they enter your address , they won't see that all they will
see is your website , you may have to use localhost since your behind
a router , their might be a work around but I have no idea how to fix
this , Does this help solve the problem ?

Note: When I typed that IP , I see something
that says "Hasbani Web Server" 403 Forbidden !
_________________
Computer Programmer & Networking Specialist

Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 6:41 am    Post subject: Reply with quote

Ok, let me clarify. When you type that in, you get a login prompt for your router. When others type it in, they get an "Access Forbidden" becuase they are not on your local network. TRUSTpunk: My guess would be that the router's web server is being displayed.

Now, you need to find the login details for your router, and then follow the tutorial at the beginning of the thread. Some tips for finding it are: visiting the router manufacturer's web page, calling your ISP, and guessing different combinations of "admin," "password," et cetera.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
rbad832654
-


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 6:52 am    Post subject: Log in Reply with quote

Yeh that is what I get if i ignore the log in "Hasbani Web Server" 403 Forbidden. I am not using Hasbani web server I am using Abyss so it must be the router's web server. I am going to disconect the Router and see what I get will be right back

rbad832654
Back to top View user's profile Send private message
rbad832654
-


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 6:57 am    Post subject: Log in Reply with quote

Hi am back it is not the router I have got it disconected now and still get the same log in request.

Now what????

rbad832654
Back to top View user's profile Send private message
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 7:14 am    Post subject: Reply with quote

"HTTP/1.0 403 Forbidden
Connection: close
Server: WindWeb/1.0.2
Date: THU JAN 01 15:08:38 1970
Content-Type: text/html
WWW-Authenticate: Basic realm="Home Gateway""
Looking at the "Home Gateway," I don't know what it quite is, but I would say find the log in details for your router. Once you get that, follow the guide.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
rbad832654
-


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 7:34 am    Post subject: Log in Reply with quote

Hi

I have the router disconected and only one computer direct to the modem now I am wondering if it might be the modem which is a "Vision Net". I have no ideal how to get at that setup to configure it. Any Ideals.


Rbad832654
Back to top View user's profile Send private message
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 7:22 pm    Post subject: Reply with quote

First, get your internal IP one more time (when connected directly to the modem).

Second, how many ports does the modem have?
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
rbad832654
-


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 8:58 pm    Post subject: Log in Reply with quote

Ip address 10.0.0.11
Subnet Mask 255.0.0.0
Default Gateway 10.0.0.2

one lan port
one swapper port
one line in port
Back to top View user's profile Send private message
rbad832654
-


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 9:03 pm    Post subject: Log in Reply with quote

MY model is the router model = ER here is hyperlink to manual http://www.dqusa.com/products/manuals/200ES&ER-032002-E3.pdf

rbad832654
Back to top View user's profile Send private message
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 9:04 pm    Post subject: Reply with quote

Ok, type 10.0.0.2 into your browser and see what happens.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
rbad832654
-


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

I get my modem log in

rbad832654
Back to top View user's profile Send private message
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 9:23 pm    Post subject: Reply with quote

...and can you log into it?
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
rbad832654
-


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 9:27 pm    Post subject: Reply with quote

Hi
yes I can I called the phone co. this morning and got the log in
login: admin
password: visionnet
but their tech people don't know or wont tell how to config for a web server
external IP is now at 12.144.137.89

rbad832654
Back to top View user's profile Send private message
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 9:36 pm    Post subject: Reply with quote

Look around for port forwarding or virtual servers. Just use some logic to figure it out... or provide a couple screen shots.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
rbad832654
-


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 11:13 pm    Post subject: Log in Reply with quote

Hi
I want to thank everyone for their help and input. I got it up and runing myself. I spent an hour on the phone with tech help but they didn't know what they were talking about (what is new). Once in side the modem I used your advice and used intution and got it figured out.

Thank you everyone.

rbad832654
Back to top View user's profile Send private message
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 11:15 pm    Post subject: Reply with quote

Glad it's finally up and running.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Fri Jun 18, 2004 10:49 pm    Post subject: Reply with quote

Fex wrote:
I know a hang of a lot easier way which I had to use so that both me and others could use my Invision Powered Forums which add your internet domain infront of all links :(

Instruction:
    Search for your hosts file in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc and open it with notepade.
    Then add under line:
    Code:
    127.0.0.1       localhost

    With:
    Code:
    192.168.1.245 www.fexserver.com

    In my case, means your servers IP then your internet domain.
    Now close all browsers and open again and you can now enter your website via the addressess everyone else uses, very helpful :)

nice tip

nobody can see my site except me

here is my domain name: www.justpenny.com
here is the ip address: http://24.184.249.229:420

you would see my site if you'll enter ip into your browser but if you'll enter my domain name then you won't what is the problem?

your website is running perfectly so why not mine?
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 1:29 am    Post subject: Reply with quote

It seems you have no DNS set up for the URL. Is that true?
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 2:12 am    Post subject: Reply with quote

what is dns?

if you are refering to hosts file; i've already done that.
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 2:28 am    Post subject: Reply with quote

MUGH8506 wrote:
what is dns?
That's your problem right there...

You need to associate your domain name with your IP. Go to www.zoneedit.com and they will tell you how.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 5:07 am    Post subject: Reply with quote

finally, i solved the problem

i just wana make sure it is working on other people's copmuter or not.

www.justpenny.com
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 5:59 am    Post subject: Reply with quote

Hey, do u think i can associate my domain with my IP address and port.

like

www.justpenny.com and 24.184.249.229:420

Because, my friend's ISP blocks port 80.
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
TRUSTAbyss
-


Joined: 29 Oct 2003
Posts: 3719
Location: USA, GA

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 6:22 am    Post subject: Reply with quote

Yeah , if you need to map YourIP:420 to www.justpenny.com then
create a redirect pointing to the server IP Address and cloak it. Later!
_________________
Computer Programmer & Networking Specialist

Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 7:32 am    Post subject: Reply with quote

You must use ZoneEdit's WebForwarding feature, you cannot use a normal A Record. Fill it out as TRUSTpunk said.
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 8:39 am    Post subject: Reply with quote

thanks everybody!!!!!!!!!
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 9:14 am    Post subject: Reply with quote

does anyone know how to make custom error page??

like : http://www.fexserver.com/admin/
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
Anonymoose
-


Joined: 09 Sep 2003
Posts: 2192

PostPosted: Sat Jun 19, 2004 11:49 am    Post subject: Reply with quote

http://www.aprelium.com/data/abyssws-x1-win-doc-html/serveradvanced.html#CUSTOMERRORS *sigh*
Back to top View user's profile Send private message
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Wed Jun 23, 2004 3:38 am    Post subject: Reply with quote

iNaNimAtE wrote:
4575454566565


hey your site works on my friend's computer so why not mine when i use port 80?
_________________

http://www.trustabyss.com/
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
iNaNimAtE
-


Joined: 05 Nov 2003
Posts: 2381
Location: Everywhere you're not.

PostPosted: Wed Jun 23, 2004 4:46 am    Post subject: Reply with quote

Are you saying you cannot view my website when you are hosting a web server on port 80?
_________________
Bienvenidos!
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
MUGH8506
-


Joined: 14 Jun 2004
Posts: 72
Location: Hell

PostPosted: Wed Jun 23, 2004 8:07 pm    Post subject: Reply with quote

No, my friend could view your website, even thugh your website is on port 80. So, why he could not view my website, when I host it on port 80?
_________________

http://www.trustabyss.com/
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Networking Issues All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 3 of 6

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group