Perl Image::ExifTool not working

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Perl
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sjmonty
-


Joined: 28 Jun 2018
Posts: 2

PostPosted: Thu Jun 28, 2018 6:31 pm    Post subject: Perl Image::ExifTool not working Reply with quote

Hello

I have installed a Perl module called Image::ExifTool on my Mac. I did the full install of the .gz (not simply copy the executable to /usr/local/bin).
It runs a .cgi file just fine from the command line but when I execute the same file using your server and web browser I get a server error if the “use Image::ExifTool;” line is included. If I comment it out, the script doesn’t give an error. All other Perl .cgi scripts of mine run just fine.

I did the same install on my Amazon EC2 server and it runs fine. Abyss Web Server has a problem with it. How can I fix the issue?

Monty
Back to top View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 829

PostPosted: Mon Jul 02, 2018 4:06 pm    Post subject: Re: Perl Image::ExifTool not working Reply with quote

sjmonty,

Perl should have logged any errors it may have reported inside the log/cgi.log file. So could you please check it and copy/paste the errors here?

That file is by default found inside the log sub-directory which on its turn is inside Abyss Web Server installation directory (folder)?
_________________
Follow @abyssws on Twitter
Subscribe to our newsletter
_________________
Forum Administrator
Aprelium - https://aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message
sjmonty
-


Joined: 28 Jun 2018
Posts: 2

PostPosted: Wed Jul 04, 2018 5:50 pm    Post subject: Solved Reply with quote

Aprelium email support discovered that I had two separate installations of Perl on my computer. Once I pointed the web server to the correct Perl interpreter, the module could work. Thank you to Aprelium for helping me figure this out.
Back to top View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 829

PostPosted: Mon Jul 09, 2018 6:02 pm    Post subject: Re: Solved Reply with quote

sjmonty wrote:
Thank you to Aprelium for helping me figure this out.


You're welcome. Glad that we helped you get this sorted out. :)
_________________
Follow @abyssws on Twitter
Subscribe to our newsletter
_________________
Forum Administrator
Aprelium - https://aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Perl All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group