HTTPS only working for the console

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> SSL/Certificates
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Saldash
-


Joined: 13 Mar 2012
Posts: 3
Location: United Kingdom

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 3:26 pm    Post subject: HTTPS only working for the console Reply with quote

Hi folks,

Did I miss something or what, because I can only seem to connect to the console through https and not the rest of my site (only the console is accessible).

I've done all the steps correctly for generating a self signed certificate, installed it, and it works perfectly
- I can access the console through https without any issue. I just can't access the main site at all though.
Back to top View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 956

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 11:24 pm    Post subject: Re: HTTPS only working for the console Reply with quote

Saldash wrote:
Hi folks,

Did I miss something or what, because I can only seem to connect to the console through https and not the rest of my site (only the console is accessible).

I've done all the steps correctly for generating a self signed certificate, installed it, and it works perfectly
- I can access the console through https without any issue. I just can't access the main site at all though.


How are you accessing your "main" site? What URL are you using? Are you getting an error? If so what is it exactly?
_________________
Follow @abyssws on Twitter
Subscribe to our newsletter
_________________
Forum Administrator
Aprelium - https://aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message
Saldash
-


Joined: 13 Mar 2012
Posts: 3
Location: United Kingdom

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 11:29 pm    Post subject: Reply with quote

The site is run on lan at the moment.

Right now;
http://webserver-vm/ -- for the main site (works)
https://webserver-vm/ -- for the main site under ssl (doesn't work)

https://webserver-vm:9999 -- for the console under sll (works)
http://webserver-vm:9999 -- for the console (doesn't work)

No error messages other than "the website took too long to respond".
Back to top View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> SSL/Certificates All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group