strange signs at the end of every page....

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Classic ASP
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Thu Jul 12, 2007 11:06 pm    Post subject: strange signs at the end of every page.... Reply with quote

i noticed that on every page, at the end there is strange signs like:
</

or

</html

but those things do not appear anywhere in the code.

What could it be?


Thank you
Erez.
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
alexey.spb
-


Joined: 02 Jul 2007
Posts: 17
Location: STP, Russia

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 8:33 am    Post subject: Reply with quote

Try to reboot server - it will disarear.
I noticed the same then ASP script contains logical mistake.
Back to top View user's profile Send private message
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 11:54 am    Post subject: i tried to restart the server, not working Reply with quote

i tried to restart the server, not working

i forgot to say that it's happening only on Asp pages.
normal html pages are ok.
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
alexey.spb
-


Joined: 02 Jul 2007
Posts: 17
Location: STP, Russia

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 4:01 pm    Post subject: Reply with quote

It happens when script doesn't compatible with your version of ASP - some scripts were written for usage with IIS (some even with IIS 4.0 - NT4). In this case you get exactly described result.
Rebooting server cause ASP interpretator to forget about previous contradictions.
Back to top View user's profile Send private message
aprelium
-


Joined: 22 Mar 2002
Posts: 6800

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 2:31 pm    Post subject: Re: strange signs at the end of every page.... Reply with quote

gingel,

Could you post here the source code of a simple ASP page that behaves as you describe?
_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 8:34 pm    Post subject: Re: strange signs at the end of every page.... Reply with quote

aprelium wrote:
gingel,

Could you post here the source code of a simple ASP page that behaves as you describe?


Hi,
here is an example of a code i'm using:

<META HTTP-EQUIV=content-type CONTENT=text/html charset=windows-1255>
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
on = new Image
off = new Image

on.src='switch2a.jpg'
off.src='switch2b.jpg'

</script>
</head>
<body bgcolor="#050505">

<centeR>

<table cellspacing=6>
<tr><td align="center"><font style="font-family:arial;font-size:10pt;color:D3F670;"><b>מנורת שולחן</b></font></td><td align="center"><font style="font-family:arial;font-size:10pt;color:D3F670;"><b>מנורת סיליקון</b></font></td></tr>
<tr>
<Td style="border-style:solid;border-right-width:1px;border-color:D3F670;">
<% set fs=Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
set t=fs.OpenTextFile("1.txt",1,false)
x=t.Read(1)
t.close
if x = 1 then %>
<a style="color:#E38585;font-family:arial;font-size:11pt;" href="dllTestInASP.asp?comand=OFF&num=1"><img src="switch2a.jpg" border=0"></a>
<% else %>
<A style="color:#BBFBC0;font-family:arial;font-size:11pt;" HREF="dllTestInASP.asp?comand=ON&num=1"><img src="switch2b.jpg" border=0"></a>
<% end if %>
</td>
<Td style="border-style:solid;border-left-width:1px;border-color:D3F670;">
<% set t=fs.OpenTextFile("2.txt",1,false)
z=t.Read(1)
t.close
if z = 1 then %>
<a style="color:#E38585;font-family:arial;font-size:11pt;" href="dllTestInASP.asp?comand=OFF&num=2"><img src="switch2a.jpg" border=0"></a>
<% else %>
<A style="color:#BBFBC0;font-family:arial;font-size:11pt;" HREF="dllTestInASP.asp?comand=ON&num=2"><img src="switch2b.jpg" border=0"></a>
<% end if %>
</td>
</tr>
</table>

</center>

</body>
</html>


In the end of this page the sign "</h" appears .
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
aprelium
-


Joined: 22 Mar 2002
Posts: 6800

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 11:16 pm    Post subject: Re: strange signs at the end of every page.... Reply with quote

gingel,

In the past, several users reported such problems with ActiveHTML and ASP pages containing Hebrew and not using the Latin charset (Windows 1252).

So we suggest that you do a small test:
* Replace the charset Windows 1255 with Windows 1252 in the META tag
* Replace the Hebrew text with a latin text.

Does it work fine now?
_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Mon Jul 16, 2007 11:07 pm    Post subject: same problem Reply with quote

same problem, didn't work.
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
aprelium
-


Joined: 22 Mar 2002
Posts: 6800

PostPosted: Tue Jul 17, 2007 10:01 pm    Post subject: Re: same problem Reply with quote

gingel wrote:
same problem, didn't work.


Could you please send us the .asp file to our technical support so that we can test it? Please do not forget to put in your email a reference to that forum thread.
_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Tue Jul 17, 2007 10:47 pm    Post subject: Re: same problem Reply with quote

aprelium wrote:
gingel wrote:
same problem, didn't work.


Could you please send us the .asp file to our technical support so that we can test it? Please do not forget to put in your email a reference to that forum thread.


Sure, i'll send u the file.
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
aprelium
-


Joined: 22 Mar 2002
Posts: 6800

PostPosted: Wed Jul 18, 2007 10:57 pm    Post subject: Re: same problem Reply with quote

gingel,

This is just to confirm that we've received the file and that we'll test it in the coming 24 hours.
_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 12:21 pm    Post subject: Re: same problem Reply with quote

aprelium wrote:
gingel,

This is just to confirm that we've received the file and that we'll test it in the coming 24 hours.


Thank u very much.
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
aprelium
-


Joined: 22 Mar 2002
Posts: 6800

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 11:11 pm    Post subject: Re: same problem Reply with quote

gingel,

We tested it and it worked fine with no extra characters or display errors. We note that we had to create two files 1.txt and 2.txt (and with 0 or 1 put in each one of them) to get the script to run.

We changed the values inside these files and we have never got a "</h" appearing. Pages were rendered fine. We've even inspected their HTML output and it was correct. Here is a sample:

Code:
<META HTTP-EQUIV=content-type CONTENT=text/html charset=windows-1255>
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
        on = new Image
        off = new Image

        on.src='switch2a.jpg'
        off.src='switch2b.jpg'

</script>
</head>
<body bgcolor="#050505">

<centeR>

<table cellspacing=6>
<tr><td align="center"><font style="font-family:arial;font-size:10pt;color:D3F670;"><b>מנורת שולחן</b></font></td><td align="center"><font style="font-family:arial;font-size:10pt;color:D3F670;"><b>מנורת סיליקון</b></font></td></tr>
<tr>
  <Td style="border-style:solid;border-right-width:1px;border-color:D3F670;">

    <a style="color:#E38585;font-family:arial;font-size:11pt;" href="dllTestInASP.asp?comand=OFF&num=1"><img src="switch2a.jpg" border=0"></a>

   </td>
   <Td style="border-style:solid;border-left-width:1px;border-color:D3F670;">

    <a style="color:#E38585;font-family:arial;font-size:11pt;" href="dllTestInASP.asp?comand=OFF&num=2"><img src="switch2a.jpg" border=0"></a>

   </td>
  </tr>
</table>

</center>

</body>
</html>


So we suggest that you reinstall ActiveHTML. If the problem persists, please post the HTML source code of the page you get so that we can check it.
_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 10:15 am    Post subject: This my Html ouput Reply with quote

First of all ,thank you for the help.

this my html output:

Code:

<META HTTP-EQUIV=content-type CONTENT=text/html charset=windows-1255>
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
        on = new Image
        off = new Image
       
        on.src='switch2a.jpg'
        off.src='switch2b.jpg'
           
</script>
</head>
<body bgcolor="#050505">

<centeR>

<table cellspacing=6>
 <tr><td align="center"><font style="font-family:arial;font-size:10pt;color:D3F670;"><b>מנורת שולחן</b></font></td><td align="center"><font style="font-family:arial;font-size:10pt;color:D3F670;"><b>מנורת סיליקון</b></font></td></tr>
 <tr>
  <Td style="border-style:solid;border-right-width:1px;border-color:D3F670;">

   <A style="color:#BBFBC0;font-family:arial;font-size:11pt;" HREF="dllTestInASP.asp?comand=ON&num=1"><img src="switch2b.jpg" border=0"></a>

   </td>
   <Td style="border-style:solid;border-left-width:1px;border-color:D3F670;">   

    <A style="color:#BBFBC0;font-family:arial;font-size:11pt;" HREF="dllTestInASP.asp?comand=ON&num=2"><img src="switch2b.jpg" border=0"></a>

   </td>
  </tr>
</table>

</center>

</body>
</h


it's look like the "</h" sign is part of the </html> tag.
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
aprelium
-


Joined: 22 Mar 2002
Posts: 6800

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 1:48 am    Post subject: Re: This my Html ouput Reply with quote

gingel,

Unfortunately, we have no clue here. We used the last free ActiveHTML version to do the test (search the forum to find a download URL).

We suggest that you contact SeliSoft (the publisher of ActiveHTML) and report the problem. They should help you or offer to fix the bug if there is any.

Please keep us updated about the issue.
_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 10:24 pm    Post subject: Now i have another problem Reply with quote

First of all, thank you for all the help.

But, now i have another problem,

i reinstall Activehtml with the version from the forum (the one is free) and now the signs do not appear but it's adding some strange code to my asp page, here is an example:

Code:

<META HTTP-EQUIV=content-type CONTENT=text/html charset=windows-1255>
<html>
<head>

<script language="JavaScript">
<!--

function SymError()
{
  return true;
}

window.onerror = SymError;

var SymRealWinOpen = window.open;

function SymWinOpen(url, name, attributes)
{
  return (new Object());
}

window.open = SymWinOpen;

//-->
</script>

<script language="JavaScript">
        on = new Image
        off = new Image
       
        on.src='switch2a.jpg'
        off.src='switch2b.jpg'
           
</script>
</head>
<body bgcolor="#050505">

<centeR>

<table cellspacing=6>
 <tr><td align="center"><font style="font-family:arial;font-size:10pt;color:D3F670;"><b>מנורת שולחן</b></font></td><td align="center"><font style="font-family:arial;font-size:10pt;color:D3F670;"><b>מנורת סיליקון</b></font></td></tr>
 <tr>
  <Td style="border-style:solid;border-right-width:1px;border-color:D3F670;">

   <A style="color:#BBFBC0;font-family:arial;font-size:11pt;" HREF="dllTestInASP.asp?comand=ON&num=1"><img src="switch2b.jpg" border=0"></a>

   </td>
   <Td style="border-style:solid;border-left-width:1px;border-color:D3F670;">   

    <A style="color:#BBFBC0;font-family:arial;font-size:11pt;" HREF="dllTestInASP.asp?comand=ON&num=2"><img src="switch2b.jpg" border=0"></a>

   </td>
  </tr>
</table>

</center>

</body>
</h
<script language="JavaScript">
<!--
var SymRealOnLoad;
var SymRealOnUnload;

function SymOnUnload()
{
  window.open = SymWinOpen;
  if(SymRealOnUnload != null)
     SymRealOnUnload();
}

function SymOnLoad()
{
  if(SymRealOnLoad != null)
     SymRealOnLoad();
  window.open = SymRealWinOpen;
  SymRealOnUnload = window.onunload;
  window.onunload = SymOnUnload;
}

SymRealOnLoad = window.onload;
window.onload = SymOnLoad;

//-->
</script>


notice the javascript code in the HEAD section and after the </body> tag.
also there is still the sign </h that is part of the </html> tag, but it don't appear in the page itself.

what is going on here?

Ok, i'v checked some regular html pages (no asp code in them) and that strange javascript code is appearing in them.
What is this?

Ok, another thing:
i have some links in my website that open new window using javascript code, they are not working now. i'm clicking on the links and nothing happend.

All i did is reinstall activehtml.......
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
admin
Site Admin


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 970

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 11:26 pm    Post subject: Re: Now i have another problem Reply with quote

gingel,

According to http://groups.google.com/group/macromedia.coldfusion.cfml_general_discussion/msg/1c81cdd449c7767 , this function is automatically inserted by Norton Firewall (and apparently by other Norton security software). Try disabling Norton Firewall and things should work fine.
_________________
Follow @abyssws on Twitter
Subscribe to our newsletter
_________________
Forum Administrator
Aprelium - https://aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 12:01 am    Post subject: Reply with quote

I reinstalled everything (abyss and activehtml)

now all working but the same strange signs problem is back.

anyway i send an email to selisoft, i hope they will return with a solution.
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
admin
Site Admin


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 970

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 12:07 am    Post subject: Reply with quote

gingel,

Have you read our previous message? It's your Norton Firewall which is insterting these Javascripts and which is messing with your HTML code. So disable it and retry.
_________________
Follow @abyssws on Twitter
Subscribe to our newsletter
_________________
Forum Administrator
Aprelium - https://aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 12:37 am    Post subject: Reply with quote

Ok, i think you are right.
the all problem is because of Norton Internet Security.
When it's on it's doing problems when running asp pages.

when off they run perfectly without strange signs in the end of the pages.

is there a solution for that?
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
Moxxnixx
-


Joined: 21 Jun 2003
Posts: 1226
Location: Florida

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:31 am    Post subject: Reply with quote

gingel wrote:
is there a solution for that?

gingel, I checked your page and I see no extra js in the source code.
It's most likely entering that code just in your browser, not in the source.
Your visitors shouldn't see this. I didn't.

Try adding your site to the trusted sites list in Norton to see if that fixes it.
That's the only thing I can think of...other than dumping Norton.
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
aprelium
-


Joined: 22 Mar 2002
Posts: 6800

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:11 pm    Post subject: Reply with quote

gingel,

http://www.aota.net/forums/showthread.php?postid=111776#post111776 describes a workaround similar to what was suggested above by Moxxnixx.
_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
gingel
-


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 25

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 7:58 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you.
Back to top View user's profile Send private message ICQ Number
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Classic ASP All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group