ASP Pages

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Classic ASP
View previous topic :: View next topic  
Author Message
asawyer13
-


Joined: 16 Jan 2007
Posts: 5

PostPosted: Tue Jan 16, 2007 2:50 am    Post subject: ASP Pages Reply with quote

I am really new to web so I'm a little confused.
I have a small example of a asp application that I would like to run on my XP Home laptop. It's from a book on Crystal Reports. It basically shows a webpage and then runs Crystal Reports RDC to create the report.
Is this something I could expect to run properly on Abyss the personal version?
If someone has Crystal Reports XI Developer, you can download the source from www.crystalbook.com. It's in the sample area, called ASP RDC or something like that.
It runs fine at work on our Windows 2000 server, but I want to be able to make changes and test at home.
Thanks,
Alan Sawyer
Back to top View user's profile Send private message
asawyer13
-


Joined: 16 Jan 2007
Posts: 5

PostPosted: Tue Jan 16, 2007 3:45 am    Post subject: Reply with quote

Okay, I downloaded Abyss along with the ActiveHtml software.
It looks like the sample websites are working but I'm getting an Error 500 on my page when I do the submit.
It's showing Broken Pipe in the cgi.log file.
I suspect I don't have something on the Crystal Reports set up properly, but I'm not sure.
Any ideas?
Alan
Back to top View user's profile Send private message
asawyer13
-


Joined: 16 Jan 2007
Posts: 5

PostPosted: Tue Jan 16, 2007 4:17 am    Post subject: Reply with quote

I installed 100% of the Crystal Reports Components, and it still gives me the error.
I don't even mind buying the non-free version of Abyss if I can get this to work.
Anybody running Abyss and Crystal Reports XI Developer on the same machine who could test it?
Alan
Back to top View user's profile Send private message
aprelium
-


Joined: 22 Mar 2002
Posts: 6800

PostPosted: Tue Jan 16, 2007 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

asawyer13,

That error os not related to Abyss Web Server: it simply means that there ActiveHTML has a problem starting (most of the time because it cannot locate or download a component). We strongly suggest that you contact Selisoft support to help you troubleshoot the problem.
_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Classic ASP All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group