Search found 8 matches
Aprelium Forum Index
Author Message
  Topic: I keep getting an error 500 with AWStats
skol

Replies: 3
Views: 26396

PostForum: Perl   Posted: Mon Sep 04, 2006 9:42 am   Subject: I keep getting an error 500 with AWStats
Hi,

I increased the CGI Execution Timeout (default was 30s) and the fastCGI Execution Timeout to 30 min for the both of them, and then I tried to update awstats, and after 20 min of harddrive activ ...
  Topic: I keep getting an error 500 with AWStats
skol

Replies: 3
Views: 26396

PostForum: Perl   Posted: Sat Sep 02, 2006 7:15 pm   Subject: I keep getting an error 500 with AWStats
Hi,

I've followed the tutorial for installing awstats which can be found - http://home.no/thelinker/abyss/awstats/

When I do the following:
Open your web browser and enter: http://mysite.no-ip. ...
  Topic: To see if I've got it set up right ...
skol

Replies: 12
Views: 14212

PostForum: Powered by Abyss   Posted: Tue Feb 15, 2005 10:13 am   Subject: To see if I've got it set up right ...
Hi,

it's up and running :-)
It's nice to know that there are social democrats in Canada and the US as well, keep up the good work
  Topic: Solved php error going from 1.2.1.0 to 1.2.2.2/1.2.3.0
skol

Replies: 6
Views: 5550

PostForum: PHP   Posted: Tue Feb 15, 2005 9:51 am   Subject: Solved php error going from 1.2.1.0 to 1.2.2.2/1.2.3.0
Hi,

the reason to why it took so long for me to figure out where the problem was, is as Anonymoose said.
That in order for embeded PHP code in HTML pages to work correctly you had to associate .h ...
  Topic: Solved php error going from 1.2.1.0 to 1.2.2.2/1.2.3.0
skol

Replies: 6
Views: 5550

PostForum: PHP   Posted: Fri Feb 11, 2005 6:42 pm   Subject: Solved php error going from 1.2.1.0 to 1.2.2.2/1.2.3.0
Hi,

I tried to upgrade my web-server from v1.2.1.0 to v1.2.2.2 and v1.2.3.0 the past year, although it would never work.
The problem was that after upgrading the web-server no pages could be seen, ...
  Topic: 404 error when veiwing Html pages only
skol

Replies: 6
Views: 5542

PostForum: General Questions   Posted: Thu Dec 11, 2003 10:32 am   Subject: 404 error when veiwing Html pages only
The problem got solved by upgrading the Abyss webserver from v1.2.0 to v1.2.1.0
So now everything works again :D
  Topic: 404 error when veiwing Html pages only
skol

Replies: 6
Views: 5542

PostForum: General Questions   Posted: Mon Dec 08, 2003 12:07 pm   Subject: 404 error when veiwing Html pages only
Hi,

This is indeed a strange problem, so I've sent my abyss.conf and a few pics to support@aprelium.com in order for you to see what could be wrong.
  Topic: 404 error when veiwing Html pages only
skol

Replies: 6
Views: 5542

PostForum: General Questions   Posted: Sun Dec 07, 2003 10:35 pm   Subject: 404 error when veiwing Html pages only
Hi,
I've got the same problem as sagegreen after upgrading to the newest version of abyss.
pages with php or perl scripts shows up as they should but if I try to load .html pages they will only give ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  


Powered by phpBB phpBB Group