Search found 5 matches
Aprelium Forum Index
Author Message
  Topic: SSI Problems
SlowPaddle

Replies: 9
Views: 26108

PostForum: Perl   Posted: Tue Jul 24, 2007 2:45 pm   Subject: SSI Problems
We'll check that and report our findings here. If we forget to do so, please "remind" us by posting a new message here.
Any word yet on your findings?

Thanks.
  Topic: SSI Problems
SlowPaddle

Replies: 9
Views: 26108

PostForum: Perl   Posted: Mon Jul 02, 2007 7:45 pm   Subject: SSI Problems
I changed the directive and lo and behold it works.

Thank you very much Aprelium.

Checked out the same thing on my online server and it works there too. But the <!-- #exec cgi="/cgi-bin/ ...
  Topic: SSI Problems
SlowPaddle

Replies: 9
Views: 26108

PostForum: Perl   Posted: Mon Jul 02, 2007 3:03 pm   Subject: SSI Problems
No errors at all. It prints the word hello.
  Topic: SSI Problems
SlowPaddle

Replies: 9
Views: 26108

PostForum: Perl   Posted: Mon Jul 02, 2007 1:09 am   Subject: SSI Problems
I checked the cgi code and it was correct. I must of mistyped it in the thread. Sorry.

I added the foward slash to the SSI command but it didn't make any difference.

Thanks for trying to help t ...
  Topic: SSI Problems
SlowPaddle

Replies: 9
Views: 26108

PostForum: Perl   Posted: Sun Jul 01, 2007 11:31 pm   Subject: SSI Problems
I've installed Abyss on a machine to test web designs before uploading them to my online server. But I'm having a bit of a problem with the SSI's.

I have a test cgi script in the cgi-bin subdirecto ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  


Powered by phpBB phpBB Group