Search found 7 matches
Aprelium Forum Index
Author Message
  Topic: 4 gets then nothing??
Ragtop

Replies: 10
Views: 10963

PostForum: Networking Issues   Posted: Thu May 22, 2003 1:51 am   Subject: 4 gets then nothing??
Thanks for that I will give it a try if at the second location we have no joy. :D
  Topic: 4 gets then nothing??
Ragtop

Replies: 10
Views: 10963

PostForum: Networking Issues   Posted: Wed May 21, 2003 10:48 pm   Subject: 4 gets then nothing??
Thanks for that Cap.

Tried turning the router off and on - no dice. I will be trying the whole setup again tomorrow on another PC with same Router and Same ISP but at a different location using d ...
  Topic: 4 gets then nothing??
Ragtop

Replies: 10
Views: 10963

PostForum: Networking Issues   Posted: Sun May 11, 2003 10:46 pm   Subject: 4 gets then nothing??
I even changed my web server - you will be uhappy to know :cry: Tried KFWebserver. Interesting beast. Handles multiple web sites from a single IP address.

Still - Same problem.

So It must be ...
  Topic: 4 gets then nothing??
Ragtop

Replies: 10
Views: 10963

PostForum: Networking Issues   Posted: Sun May 11, 2003 10:25 pm   Subject: 4 gets then nothing??
No. First time I used dyndns.org, second time no-ip.com. Both resolve OK but both stall.

FYI I am dialing in on a modem to check the system out. That way there is no confusion on my ISP link.
...
  Topic: 4 gets then nothing??
Ragtop

Replies: 10
Views: 10963

PostForum: Networking Issues   Posted: Sun May 11, 2003 9:54 pm   Subject: 4 gets then nothing??
No - this time as well. Lookingback at the logs I have seen as many as 6 gets before it locks out.

I wonder if it my ISP choking the port 80 strings?

The only other thing may be the DNS provide ...
  Topic: 4 gets then nothing??
Ragtop

Replies: 10
Views: 10963

PostForum: Networking Issues   Posted: Sun May 11, 2003 9:46 pm   Subject: 4 gets then nothing??
Tried it - no dice. I will ty it again though just in case.....Hang on
  Topic: 4 gets then nothing??
Ragtop

Replies: 10
Views: 10963

PostForum: Networking Issues   Posted: Sun May 11, 2003 5:05 pm   Subject: 4 gets then nothing??
Ok - All is well locally ( isn't it always). I am running a Vigor 2600 Router. This gives three layers of opening up the server to the internet. Port 80 only, a range of ports or wide open.

I ha ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  


Powered by phpBB phpBB Group