[HELP] when i access my server it redirects me to my router

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Networking Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
7-11
-


Joined: 29 Feb 2008
Posts: 2

PostPosted: Fri Feb 29, 2008 4:22 am    Post subject: [HELP] when i access my server it redirects me to my router Reply with quote

why is that every time i access my webserver it always directs me to my router log-in page.... i port opened the port 96 and change the abbyss to port 96 also and still got the same error....my router is prolink 9200 modem/router.... my site is screen shots of my issues..

the site says.. my port 96 is open.... i also tried changing my port to 1024,5021 and still same error occurs.

EDITED : FOR SOME SECURITY REASONS


Last edited by 7-11 on Sat Mar 01, 2008 2:33 am; edited 1 time in total
Back to top View user's profile Send private message
TRUSTAbyss
-


Joined: 29 Oct 2003
Posts: 3714
Location: USA, GA

PostPosted: Fri Feb 29, 2008 5:37 am    Post subject: Reply with quote

Your site works fine on port 96 (http://ranredemption.no-ip.org:96). The reason why you're getting the login when you go to "http://ranredemption.no-ip.org", is because your router may have remote configuration enabled; try to disable it, then try again (make sure port 80 is open for Abyss Web Server).
_________________
Computer Programmer & Networking Specialist

Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
7-11
-


Joined: 29 Feb 2008
Posts: 2

PostPosted: Fri Feb 29, 2008 6:41 am    Post subject: Reply with quote

can you guide me disabling the remote configuration... coz i dont know how to.. theres no remote configuration in my router config.....

[quote]make sure port 80 is open for Abyss Web Server[\quote]

port 80 is blocked in my isp...

so my site is working when others view it...? http://ranredemption.no-ip.org:96/ran
Back to top View user's profile Send private message
TRUSTAbyss
-


Joined: 29 Oct 2003
Posts: 3714
Location: USA, GA

PostPosted: Fri Feb 29, 2008 7:40 am    Post subject: Reply with quote

If port 80 is blocked, just leave it at port 96 or higher and it should be fine. The only drawback to this is that you must append the port to the end of the URL.
_________________
Computer Programmer & Networking Specialist

Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
edstrang
-


Joined: 18 Mar 2005
Posts: 10
Location: UK

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 11:34 am    Post subject: Reply with quote

If you're accessing your website (http://www.yoururl.com:96 etc) from inside your network, your router might not support loopback, which means it will only display your router page. However, if you are accessing it from outside your network it will work (unless you have remote config enabled). To get around this, just use the internal IP of your web server when browsing inside your network (Your IP should be something like 192.168.0.2 or 10.10.10.2 etc)

Ed
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
ahujagroup
-


Joined: 08 Jul 2009
Posts: 1
Location: BU

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 11:26 am    Post subject: HELP when i access my server it redirects me to my router Reply with quote

Hi,

First of all thank you for taking the time and help. For some reason when I typed in the commands you suggested I get this message ‘winipcfg’ is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

I’m sorry if I cannot answer the questions you are asking me because honestly I don’t know how to perform some of those actions.

Thanks
p.s.
(if someone is interested by concerts in london , write in PM me)
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number
aprelium-support
-


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 356

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 1:20 pm    Post subject: Re: HELP when i access my server... Reply with quote

ahujagroup,

To know your IP config:

* Click on "Start" (in the Windows task bar) and select "Run...".

* Type:
Code:
cmd


* Press the Enter key

* In the new window, type:
Code:
ipconfig

_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> Networking Issues All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group