Issues with Abyss X2 2.9, PHP and Google Chrome

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> PHP
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Miuccia
-


Joined: 10 Jul 2013
Posts: 10

PostPosted: Fri Mar 14, 2014 1:46 pm    Post subject: Issues with Abyss X2 2.9, PHP and Google Chrome Reply with quote

Hello everyone,


I'm having some issues with my website in combination with visitors using Google Chrome. Pages load really slow or aren't loading at all, or al least parts of the pages (like images and CSS-files) do not load. It seems to be a Chrome-related issue, becouse these things do not happen when using Internet Explorer of Firefox. This has been going on for months now, and it's really driving me crazy.

At the moment, I run Abyss X2 2.9.0.1 in combination with a fresh PHP 5.5.10-installation (using the Aprelium preconfigured package), running a Wordpress-installation (latest version 3.8.1). My hardware is not showing any IO-related problems (Haswell-processor, 8GB RAM and running from a brand new Samsung 840PRO SSD. OS is Windows 2008 R2 SP1). I tried everything

Is there anything I can do to prevent this? Am I doing something wrong or is this a known issue? IIS and Apache are not having any issues with Chrome, but I prefer Abyss.
Back to top View user's profile Send private message
aprelium-support
-


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 356

PostPosted: Fri Mar 14, 2014 6:49 pm    Post subject: Re: Issues with Abyss X2 2.9, PHP and Google Chrome Reply with quote

Miuccia,

Please read http://www.aprelium.com/forum/viewtopic.php?t=345041 for a similar issue.

A fix is already available for tests and it should be made public within a few days.
_________________
Support Team
Aprelium - http://www.aprelium.com
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
Miuccia
-


Joined: 10 Jul 2013
Posts: 10

PostPosted: Fri Mar 14, 2014 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

Ok, that's great, thank you. Looking forward to it!
Back to top View user's profile Send private message
Miuccia
-


Joined: 10 Jul 2013
Posts: 10

PostPosted: Sun Mar 23, 2014 4:19 am    Post subject: Reply with quote

Hi Aprelium,


'a few days' is taking a bit long... The original post you mention dates from january 17. Any news regarding this issue?
_________________
Windows Server 2012 R2
Aprelium Abyss X2 2.9.3.5
PHP 5.6 + MySQL 5.7
Back to top View user's profile Send private message
Miuccia
-


Joined: 10 Jul 2013
Posts: 10

PostPosted: Sun Mar 30, 2014 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Again, another week has passed and still no update. This bug has been around for months and unfortunately Aprelium still hasn't released any patch yet. My patience is running low and i'm currently considering switching to IIS, which is not what i want... What should I do?


(updated post since i wasn't very polite in the first one)
_________________
Windows Server 2012 R2
Aprelium Abyss X2 2.9.3.5
PHP 5.6 + MySQL 5.7


Last edited by Miuccia on Sat Apr 05, 2014 10:56 pm; edited 2 times in total
Back to top View user's profile Send private message
Miuccia
-


Joined: 10 Jul 2013
Posts: 10

PostPosted: Sun Mar 30, 2014 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

- double post -
_________________
Windows Server 2012 R2
Aprelium Abyss X2 2.9.3.5
PHP 5.6 + MySQL 5.7


Last edited by Miuccia on Sat Apr 05, 2014 10:48 pm; edited 1 time in total
Back to top View user's profile Send private message
TRUSTAbyss
-


Joined: 29 Oct 2003
Posts: 3714
Location: USA, GA

PostPosted: Sun Mar 30, 2014 5:50 pm    Post subject: Reply with quote

Miuccia, have you tried contacting priority support about your post? Aprelium isn't always present on the forums so it's mostly users of the software replying to other users' posts.
_________________
Computer Programmer & Networking Specialist

Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Miuccia
-


Joined: 10 Jul 2013
Posts: 10

PostPosted: Sun Mar 30, 2014 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

No I haven't done that... aprelium-support replies on topics on a daily basis, so I thought this was the best way to express my problems with Abyss. Good idea though, i'll contact support tomorrow!
_________________
Windows Server 2012 R2
Aprelium Abyss X2 2.9.3.5
PHP 5.6 + MySQL 5.7
Back to top View user's profile Send private message
TRUSTAbyss
-


Joined: 29 Oct 2003
Posts: 3714
Location: USA, GA

PostPosted: Tue Apr 01, 2014 3:12 pm    Post subject: Reply with quote

I hope this gets resolved for you soon. Good luck!
_________________
Computer Programmer & Networking Specialist

Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
fearworksmedia
-


Joined: 06 Feb 2009
Posts: 16

PostPosted: Tue Apr 01, 2014 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

I can confirm that the test version seems to sort this issue out - I have been running it for a few weeks now and it solves all the css/image loading issues - websites run fine, the admin runs fine, it all runs fine!

Aprelium are very good with their support, but as TRUSTAbyss has said you will probably get a better response by emailing their support staff.
Back to top View user's profile Send private message
jxxaxxy
-


Joined: 11 Nov 2010
Posts: 27

PostPosted: Wed Apr 02, 2014 12:17 am    Post subject: Reply with quote

They did get back to me in one business day!!!

So far things seem to be running much better as well.(beta version)
Back to top View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> PHP All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group