fusion php?

 
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> PHP
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SXL WEB
-


Joined: 13 Nov 2002
Posts: 28
Location: Elmira, NY - a small pleace from hell

PostPosted: Sun Jan 19, 2003 5:19 pm    Post subject: fusion php? Reply with quote

fusion php news wont login after i set it up, can some one help me.

heres what happens.
i set up the script.
i try to login to sends me back to the login screen
so i try to alter the line in the code.
not fusion news is all to hell so i cant use it so i have to reset it up.
_________________
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger
!Keys
-


Joined: 23 Nov 2002
Posts: 156
Location: Holland, Enschede

PostPosted: Sun Jan 19, 2003 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

I canīt help you when i donīt have the script :-)

post it plz
_________________
!Keys || MwM^computerware
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
Guest






PostPosted: Sun Jan 19, 2003 10:33 pm    Post subject: OK HERE Reply with quote

http://fusionphp.net or .com some thing like that[/b]
Back to top
Guest






PostPosted: Sun Jan 19, 2003 10:33 pm    Post subject: sorry Reply with quote

http://fusionphp.com
Back to top
!Keys
-


Joined: 23 Nov 2002
Posts: 156
Location: Holland, Enschede

PostPosted: Sun Jan 19, 2003 10:35 pm    Post subject: Reply with quote

8O = :confused:
_________________
!Keys || MwM^computerware
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
Bluedog
-


Joined: 05 Jan 2003
Posts: 179

PostPosted: Thu Jan 23, 2003 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

make sure you correctly configured it all.
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
SXL WEB
-


Joined: 13 Nov 2002
Posts: 28
Location: Elmira, NY - a small pleace from hell

PostPosted: Sun Jan 26, 2003 4:22 am    Post subject: i set it up about 60 times Reply with quote

i set it up about 60 times and nothing works. i think it mite be because of my php.ini file could it be...?
_________________
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger
Bluedog
-


Joined: 05 Jan 2003
Posts: 179

PostPosted: Sun Jan 26, 2003 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

is register_globals set to on in php.ini?
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest






PostPosted: Tue Jan 28, 2003 11:42 am    Post subject: its me sxl web Reply with quote

yes they are...
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Aprelium Forum Index -> PHP All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB phpBB Group