Search found 4 matches
Aprelium Forum Index
Author Message
  Topic: What Have I Done Wrong?
Loaded

Replies: 7
Views: 16227

PostForum: Networking Issues   Posted: Tue Apr 07, 2009 11:36 pm   Subject: What Have I Done Wrong?
I'm using http://dwcv.no-ip.info but yeah, just like in DynDNS, it also has a link to them.

But another thing is, I don't like masking or cloaking the URL since the URL used as a mask will be the U ...
  Topic: What Have I Done Wrong?
Loaded

Replies: 7
Views: 16227

PostForum: Networking Issues   Posted: Tue Apr 07, 2009 7:44 am   Subject: What Have I Done Wrong?
Yeah, I kinda figured it out after I've posted this topic.

I'm sorry for the trouble and thanks for checking it out for me. ^^

BTW, do you know any DNS provider like no-ip that will forward a su ...
  Topic: What Have I Done Wrong?
Loaded

Replies: 7
Views: 16227

PostForum: Networking Issues   Posted: Tue Apr 07, 2009 2:41 am   Subject: What Have I Done Wrong?
OK, I'm pretty much frustrated right now.

See, the thing is, I'm not new with Abyss, I have setup my own webserver before (but admittedly, it was a long time ago).

Anyway, my problem is that, ot ...
  Topic: Completed setup, still not working - Help please?
Loaded

Replies: 2
Views: 6203

PostForum: Networking Issues   Posted: Mon Oct 29, 2007 9:52 am   Subject: Completed setup, still not working - Help please?
Hi everyone. I'm new here and I need some help from you guys.

OK, I think I've completed everything I need to do. I installed Abyss and checked my local address 127.0.0.1:1228 (I changed the port) ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  


Powered by phpBB phpBB Group