Search found 7 matches
Aprelium Forum Index
Author Message
  Topic: Uptime record?
Hurst_CE_TA

Replies: 27
Views: 4643

PostForum: Off Topic Discussions   Posted: Sun Apr 25, 2004 8:56 am   Subject: Uptime record?
I would have come back to visit the site sooner if i had probs. I reboot the machine that abyss runs on once a week. I turn abyss off when I run norton and all that other jazz once a week. I have abys ...
  Topic: Mail server
Hurst_CE_TA

Replies: 1
Views: 1818

PostForum: General Questions   Posted: Thu Feb 26, 2004 11:00 pm   Subject: Mail server
Anyway to run one with abyss?
  Topic: Domains2
Hurst_CE_TA

Replies: 5
Views: 1398

PostForum: Off Topic Discussions   Posted: Thu Feb 26, 2004 10:57 pm   Subject: Domains2
I am intrested would like more info tho 8)
  Topic: for those hosting using abyss
Hurst_CE_TA

Replies: 32
Views: 5949

PostForum: Off Topic Discussions   Posted: Thu Feb 26, 2004 10:51 pm   Subject: for those hosting using abyss
I just set up my server 3 or so days ago. I love it. I have 3 hosting accounts for different websites. I pay 400 a year for all that :cry: I have one small website with a message board that is not as ...
  Topic: Guide: How to Install phpMyAdmin
Hurst_CE_TA

Replies: 321
Views: 772347

PostForum: Tutorials   Posted: Thu Feb 26, 2004 8:38 pm   Subject: Guide: How to Install phpMyAdmin
Kinda hard to explain what i see so i took some screen shots.

If i click to change database on the left it goes to page display
Then if i try to make a database it goes to page display.



htt ...
  Topic: Guide: How to Install phpMyAdmin
Hurst_CE_TA

Replies: 321
Views: 772347

PostForum: Tutorials   Posted: Wed Feb 25, 2004 10:54 pm   Subject: Guide: How to Install phpMyAdmin
Having a slight prob. Mysql and php installed both work. Green light. Open phpmyadmin and it loads. If i clikc on the left database or make a database on the right. I get page display error. :cry: Tr ...
  Topic: Server works but i need the port after it
Hurst_CE_TA

Replies: 1
Views: 4405

PostForum: Networking Issues   Posted: Tue Feb 24, 2004 11:01 pm   Subject: Server works but i need the port after it
I can go to my website on my system and it works. I have to put the port number Ip xxx.xxx.xxx.xxx:8080 after it to get it to work. I have a dlink router and allowed the virtual private server bs. How ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  


Powered by phpBB phpBB Group